Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Mam pewien problem z generowanymi linkami, u mnie jest wszystko w porządku! (strona.pl/index.php?/user/1-machniuk) a mianowicie u znajomego link jest generowany tak: strona.pl/?/user/1-machniuk

Cóż można poradzić?

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett

Opublikowano (edytowane)

Nie będzie to działanie jakiejś modyfikacji? Czy w trybie bezpiecznym, kiedy to wszystkie hooki są wyłączone i na domyślnym szablonie IPB jest to samo? I co znaczy "u znajomego". Na jego Forum (inym)? Twoje Forum na innej przeglądarce u kumpla na kompie?

Edytowane przez semenedar
Opublikowano

Forum jest po świeżej instalacji, na home.pl

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." - Terry Pratchett

Opublikowano
Forum jest po świeżej instalacji, na home.pl

Moje forum, to dzieje się u znajomego na kompie, reszta jest chyba nie istotna.

Opublikowano (edytowane)

Moje forum, to dzieje się u znajomego na kompie, reszta jest chyba nie istotna.

Istotne jest abyś tak opisał problem, żeby nie powstały trzy strony paplaniny. Gdybyś więc napisał od razu że Forum jest po świeżej instalacji, to by temat był w tej chwili o połowę krótszy bo bym nie pytał o rozszerzenia i bezpieczny tryb. Więc skoro na Twojej przeglądarce z Twoim Forum wszystko jest w porządku, to niech sobie kolega w swojej przeglądarce wyczyści cache i niech używa przeglądarki którą IPB wspiera. Nie będę więc pytał dalej, jakiej on używa przeglądarki, skoro reszta jest nieistotna. Nie wiem też jaki to problem skryptu, skoro jedno i to samo Forum:

u mnie jest wszystko w porządku! (strona.pl/index.php?/user/1-machniuk) a mianowicie u znajomego link jest generowany tak: strona.pl/?/user/1-machniuk

... skoro jedno i to samo Forum, działa na jednym komputerze dobrze i normalnie, tylko nie u "kumpla". Głupio jest też samemu sobie zadawać pytania i na nie odpowiadać. Jeśli chcesz mnie naprawdę wkurzyć, to mi teraz powiedz że chodzi o dwa inne Fora. Edytowane przez semenedar