Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Pisanie własnej modyfikacji.

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Załóżmy, że piszesz modyfikację wysyłającą na FTP pliki graficzne (czy jakiekolwiek). W tym pliku definiujesz który folder (lub) plik musi posiadać prawa do zapisu. Jeśli takich praw nie będzie posiadać to instalator nie zezwoli na kontynuację nim takie prawa nie zostaną nadane.

Dość przydatne.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość PimP517
Opublikowano

Właśnie nie użyłem bo nie kumam o co chodzi z tym :P. Robie pliki po folderach i nie działa nic.

Then we will create a skin template file called skin_helloworld.php, with a single method:

Gdzie ten plik ma być? w skin_cp?

• Manager
Opublikowano

Yy chłopie.. Nie rozumiem Cię - po co porywasz się z motyką na słońce, nie 'kumasz' podstaw i chcesz mieć wszystko podane kawę na ławę! Podałem Ci odnośnik do poradników, teraz czytać i się uczyć.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość PimP517
Opublikowano

Powiedz mi tylko gdzie mam zrobic "helloworld_public_lang.php" i "skin_helloworld.php"

Gość PimP517
Opublikowano

To może ktoś inny mi powie gdzie mam umieścić te 2 pliki. Pisze w tej instrukcji żeby je zrobić ale nie pisze gdzie... W skin_cp?

Gość PimP517
Opublikowano (edytowane)

Wielkie dzięki.. Już sam do tego doszełem było by szybciej gdy byś poprostu napisał.

For our Hello World application, we will create a language file called helloworld_public_lang.php, with a single language string:

Then we will create a skin template file called skin_helloworld.php, with a single method:

Tak pisze. Ale zrobiłem przez acp.

Edytowane przez PimP517
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.