Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od 2 dni jestem w posiadaniu w/w skryptu, który został zasponsorowany specjalnie dla mojego forum, nigdy na nim nie pracowałem dlatego potrzebuję kilku wskazówek.

1. Mam nietypowy problem z dodaniem nowego forum, stworzyłem już sporo kategorii i for gdy próbuję dodać nastepne, nie mam buttonu "następny" podczas tworzenia forum. Pokażę na screenie jak to wygląda:

nastepnyblad.png

Drugi mój problem również jest dość nietypowy i związany z paczką spolszczenia oraz z paczką plików potrzebnych do konwersji bazy ze starego forum. Mianowicie nie mogę ich wypakować, pojawia się komunikat, że archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone, wszystkie inne paczki nie zwiazane z IPB moge wypakować bez problemu, co może być przyczyną ? Jesli to naprawde problemy z paczkami prosiłbym o upload spolszczenia dla wersji 3.3.2 oraz paczki "converters".

Ostatni problem a raczej prośba, skrypt został zasponsorowany na potrzeby mojego forum, nie był kupowany bezpośrednio przeze mnie otrzymałem klucz licencyjny oraz paczkę z plikami forum na e-mail, wszystko wydaje się wporządku nie widnieje żaden komunikat związany z brakiem licencji ale wolę zasięgnąć opinii ekspertów i prosić aby ktoś z obeznanych osób mógł sprawdzić czy skrypt jest legalny.

Ps: To adres mojego forum: http://forum.pc-strefa.com.pl - aktualnie forum jest wyłączone ale jakby ktos chciał sprawdzić legalność skryptu, proszę mnie poinformować to włączę.

Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję.

• Manager
Opublikowano

Ile pytań tyle tematów załóż - to po pierwsze.

Po drugie - odnośnie pierwszego problemu - dziwna sprawa. Tak zdalnie to sobie można gdybać. Nadpisz ponownie wszystkie pliki na FTP.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.