Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam problem gdyż cały czas godziny wracają do stanu pierwotnego tzn ustawie i kilka dni jest git ale znow sie zmienia na czas 0

Jak piszę posta o 16 to pokazuje 15 -_-

Opublikowano (edytowane)

tak ;/

znaczy nie wiem czy w ustawieniach ale na forum się zmieniają do standardu

Edytowane przez swati
  • Manager
Opublikowano

Na forum? To pokazujesz ACP, a nie forum. Czy zapisane zmiany w UCP (na forum) same się przestawiają? Coś wierzyć mi się nie chce, bo byłby to pierwszy przypadek.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Albo byłby to jakiś bezsensownie przywracany backup bazy przez hosting, ale to nierealne i niedorzeczne. Wtedy też znikałyby posty napisane w tym okresie. Nie słyszałem jeszcze o czymś takim, aby ustawienia same się przywracały. A nie jest to przypadkiem tak, że widzisz inny czas po zalogowaniu a inny jako gość? Bo to są dwa INNE ustawienia.

Opublikowano

Albo byłby to jakiś bezsensownie przywracany backup bazy przez hosting, ale to nierealne i niedorzeczne. Wtedy też znikałyby posty napisane w tym okresie. Nie słyszałem jeszcze o czymś takim, aby ustawienia same się przywracały. A nie jest to przypadkiem tak, że widzisz inny czas po zalogowaniu a inny jako gość? Bo to są dwa INNE ustawienia.

jako gosc i zalogowany czasy sa takie same