Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Przed aktualizacja z 3.2.3 wszystko było ok, po aktualizacji do 3.3.3 zauważyłem:

1. Nie działa mi przycisk "Usuń" przy próbie usunięcia posta. Próbowałem wyłączyć minify ale bez zmian.

2. Na dole w temacie mam zaraz po ikonce tweetera " Error: Could not load template 'facebookShareButton' from group 'global' "

Co moze byc problemem ?

Edytowane przez DjKolo
Opublikowano (edytowane)

no tak.. przed aktualizacja wylaczylem wszystkie hooki i odinstalowalem wszystkie aplikacje.. zostawilem tylko katalog uploads i plik conf_global.php reszte usunalem.

Wgralem nowe pliki i zaktualizowalem bez problemu, w czasie aktualizacji musialem recznie dawac zapytania do bazy, zrobilem jak nalezy...

Przebudowalem wszystkie skiny, przebudowalem html+css, pamiec podreczna.. patrzylem safemode i caly czas to samo.

Prosze i pomoc bo nie wiem co robic.. powrocic do poprzedniej wersji czy kontynuować tu wszystko dalej, tworzyc nowy skin itd.

Edytowane przez DjKolo
Opublikowano (edytowane)

Oki, ale linki fajnie wygladaly a tera do d*py :/

Nie ma na to recepty jeszcze ?

Przed aktualizacją miałem furl itd...

Edytowane przez DjKolo
  • Manager
Opublikowano

Ja nie wiem, co tam makensis pisał, ale na 99,99% pewnie tylko on coś tam kombinuje, więc innego poradnika nie ma.

Swoją drogą nie wiem, co Ci tak te wbudowane furle przeszkadzają.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.