Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od niedawna jestem posiadaczem legalnej wersji 2.3.6 + gallery.

Nie ukrywam, że moją przygodę z forum dopiero rozpoczynam i chciałbym popełnić jak najmniej błędów.

Pytanie do zorientowanych: Czy istnieje pisana ( w wersji elektronicznej) instrukcja obsługi / ustawień / konfiguracji startowej itp. itd forum i samego panelu administratora? Z czegoś trzeba się w końcu uczyć..... (oczywiście w j.polskim)

Będę wdzięczny za odpowiedź i pomoc...

Pozdrawiam

SzaroCzarny

• Manager
Opublikowano

Witamy na forum,

zapraszamy do częstszych odwiedzin.

Jako takiej instrukcji nie ma, a przynajmniej jeszcze nie ma, gdyż pracowałem nad taką do wersji 2.3.x, ale zawiesiłem pracę, chcę kontynuować ją od wersji 3.x.

A namiastkę mojego poradnik znajdziesz w tym dziale: http://forum.invisionize.pl/index.php?showforum=72

Więcej porad tutaj: http://forum.invisionize.pl/index.php?showforum=8

Jednakże najwięcej nauczysz się czytając nasze forum od początku, a w razie wątpliwości pisząc nowe tematy, do czego zachęcamy zaraz po zapoznaniu się z funkcją szukania. B-)

Pozdrawiam,

lekko opalony DawPi

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.