Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Znalazłem pewnien bug który występuje tak u mnie jak i na forum IZE.

Wejdźcie do http://forum.invisionize.pl/blogs/

Dodałem testowy wpis, próba klieknięcia w zdjęcie kota kończy się błędem przeglądarki "Nieprawidłowe przekierowanie"

Widział ktoś może patch do tego ? To dość denerwujące, bo jestem pewien, że duży procent użytkowników będzie klikało właśnie w fotkę

logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

Opublikowano
  • Lubię to 1
logopiwoorgsmall.png

Opublikowano

Nie macie jakiegoś pomysłu na to ? Pozostanie mi to wyciąć z szablonu, bo jak się dobrze domyślałem, już mam info od użytkowników. :)

logopiwoorgsmall.png

• Manager
Opublikowano

Hej,

na razie nie mam, tzn. nie mam czasu, ale możesz sprawdzić, jak są generowane te linki w kodzie lub skinie (sprawdź to w pierwszej kolejności). Być może to jakaś pierdoła, np. niepoprawnie wpisany klucz szablonu do użycia przy tworzeniu przyjaznego linku. ALE by to sprawdzić wyłącz furle (w pliku conf_global.php) i sprawdź wtedy czy to pomaga czy nie i daj znać. Będziemy myśleć dalej.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
ALE by to sprawdzić wyłącz furle (w pliku conf_global.php) i sprawdź wtedy czy to pomaga czy nie i daj znać. Będziemy myśleć dalej.

Pomaga, linki działają prawidłowo.

logopiwoorgsmall.png

• Manager
Opublikowano

To może zrób tak, w bicie blogListRow znajdź:

<a href='{parse url="app=blog&module=display&section=blog&blogid={$entry['blog_id']}&showentry={$entry['entry_id']}" base="public"}' class='ipsPad_half left'>

I zmień na:

<a href="{parse url="app=blog&module=display&section=blog&blogid={$entry['blog_id']}&showentry={$entry['entry_id']}" template="showentry" seotitle="{$entry['entry_name_seo']}" base="public"}" class='ipsPad_half left'>

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

A właśnie dostałem info, że patch o którego poprosiłem wczoraj, właśnie został dołączony do trackera.

Tutaj do poprania

http://community.invisionpower.com/resources/bugs.html/_/ip-blog/after-upgrading-board-to-332-if-i-choose-a-feature-entry-it-changes-but-ends-up-internet-explorer-cannot-display-the-webpage-r37306

ps: Dawid - dzięki jak zwykle za zaangażowanie. Nie mam czym z pracy porównać tych plików, więc nie powiem w czym tkwił problem, ale działą wszystko jak należy.

logopiwoorgsmall.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.