Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na forum taki problem:

501a77182b038.png

Tzn. w Galerii (aplikacja Gallery) na podstronie na której wyświetla się fotka forum się rozszerza (widać dolny pasek). Niby bzdura, ale irytująca. Nadmienię, że problem występuje również na podstawowym stylu i chodzi tutaj tylko dokładnie o podstronę z fotką, bo np. na liście albumów itp. poszerzenia już nie ma.

Link do forum dla wglądu o co chodzi: http://uploaduj.com

Uprzejmie proszę o pomoc.

Opublikowano (edytowane)

Jest to możliwe, choć raczej nie tyle miniatura, co sam obraz jest wyświetlany w za dużych wymiarach. Wie ktoś gdzie to mogę poprawić?

Edit: Na próbę wgrałem mały obrazek 125x125px i też było poszerzenie. Możliwe więc że chodzi ogólnie o za duże pole na ten obrazek lub całkiem coś innego.

Edytowane przez Karczowqa
Opublikowano

Problem rozwiązany. Winowajcą były przyciski do udostępniania grafiki pod panelem bocznym. Jeśli ktoś chce je mieć to polecam samemu je sobie powstawiać.

Ja zamiast temu pokusiłem się o wrzucenie sobie tam diva i AdTaily w nim.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.