Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na temat Recent blog entries już coś mogę powiedzieć. W przypadku, gdy uruchomimy dane rozszerzenie na forum, a po aktualizacji skryptu do wersji 3 nie było nowych wpisów to po prostu nie wyświetla tego rozszerzenie. Dzieje się tak nawet pomimo przebudowania blogów w panelu admina.

baner_dolny.png
  • Manager
Opublikowano

Witaj,

naprawdę prosiłbym byś wziął pod uwagę to, że to wersja RC, niby powinna być już w miarę stabilna, ale piszesz o pluginach, a te mogą szwankować.

Teraz nawet nie wiem, co mam Ci napisać, bo stwierdzenie 'wywala w kosmos' niewiele mi mówi. :P

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Witaj,

naprawdę prosiłbym byś wziął pod uwagę to, że to wersja RC, niby powinna być już w miarę stabilna, ale piszesz o pluginach, a te mogą szwankować.

Teraz nawet nie wiem, co mam Ci napisać, bo stwierdzenie 'wywala w kosmos' niewiele mi mówi. :P

Właśnie dlatego proszę, aby ktoś to sprawdził również u siebie. Wywala w kosmos, mam na myśli, iż forum przeistacza się w kod php widoczny niemal wszędzie, znikają style.

baner_dolny.png
  • Manager
Opublikowano

Byłoby najlepiej jakbyś pokazał screeny, treść tego błędu. Na tej podstawie będzie mi łatwiej to znaleźć w trackerze, bo być może już ktoś taki błąd zgłosił. :P

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.