primo Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Witam, nie mogę odnaleźć gdzie ustawia się maskę dla uprawnień dodawania komentarzy do blogów. Mogę dodawać komentarze do swojego bloga, natomiast do cudzego wyskakuje błąd, choć komentarz zostaje umieszczony pomimo niego. Nie wiem teraz czy to błąd ustawienia maski czy czegoś innego?
Manager DawPi Opublikowano 30 Maja 2009 Manager Opublikowano 30 Maja 2009 Przejdź do: ACP > Moje Aplikacje > Blog > Groups > (wybór grupy) >> Edit I edytuj uprawnienia dla tej konkretnej wybranej grupy. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
primo Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Opublikowano 30 Maja 2009 Przejdź do: ACP > Moje Aplikacje > Blog > Groups > (wybór grupy) >> Edit I edytuj uprawnienia dla tej konkretnej wybranej grupy. Właśnie w tym tkwi problem, że tu mam poustawiane na Post comments - Yes. A tak czy inaczej mogę tylko pisać komentarze bez błędu jedynie w swoim blogu.
Manager DawPi Opublikowano 30 Maja 2009 Manager Opublikowano 30 Maja 2009 Właśnie napisałem: http://www.forum.treningbiegacza.pl/?app=blog&module=display§ion=blog&blogid=12&showentry=1037comment1527 Każdy użytkownik ma taki problem czy tylko Twoja grupa? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
primo Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Opublikowano 30 Maja 2009 Właśnie napisałem: http://www.forum.treningbiegacza.pl/?app=blog&module=display§ion=blog&blogid=12&showentry=1037comment1527 Każdy użytkownik ma taki problem czy tylko Twoja grupa? Każdy użytkownik poza swoim blogiem.
Manager DawPi Opublikowano 30 Maja 2009 Manager Opublikowano 30 Maja 2009 No to jestem wyjątkiem. Dodałem jako jedyny komentarz do nie swojego blogu bez błędu. A poważnie - poczekaj na RC2. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
primo Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Opublikowano 30 Maja 2009 Nic nie robiłem, a udało się dodać komentarz bez błędu. Nic z tego nie kapuję...
Manager DawPi Opublikowano 30 Maja 2009 Manager Opublikowano 30 Maja 2009 Pozostaje się cieszyć. Być może jakieś cache się musiało utworzyć. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 30 Maja 2009 Manager Opublikowano 30 Maja 2009 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi