Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oświećcie mnie bo już sam nie wiem jak ma to działać - multicytowanie. Krok po kroku. Bo ja to rozumiem, że zaznaczam 2 linijki z tekstu np 8-linijkowego, przyciskam odpowiedź i w znacznikach quote powinienem mieć tylko to co zaznaczyłem, prawda?

Ale jakbym nie próbował, to za każdym razem zaznacza mi całość. Proszę o instrukcję jak tego używać.

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

• Manager
Opublikowano

Jakie z was lolki. ;] Odkąd żyję to działa w jeden właściwy sposób.

Czyli - multi znaczy wiele, a to znaczy, że możesz sobie zaznaczyć kilka postów, potem dopiero kliknąć na multicytowanie by się wszystkie posty jako cytaty pojawiły w okienku, a nie klikać pojedynczo, kopiować, wracać i tak parę razy.

To o czym piszecie nosi nazwę cytowania selektywnego i było (jest) dostępne jako modyfikacja do 2.3.x.

Znane jest to z for phpBB, ale z jakiejś przyczyny nigdy nie zagościło w IP.Board. Może dlatego, że IPSiacy myślą podobnie o tym jak ja, że jest to nieekonomiczne? :P

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Te sam jesteś lolek ;p...

Szczerze? To nawet tej opcji nie używam w codziennym użytkowaniu, ale myślałem że działa inaczej :-P co do selektywnego cytowania to bardziej przydało by się niż to "multi-cytowanie" (czyt. multi-cycowanie) :-D

• Manager
Opublikowano

Gdybyśmy tak się chcieli nad wszystkim zastanawiać to byśmy zwariowali. Ja również jestem dokładny, ale rozsądnie też potrafię myśleć. :P

Anyway - wyjaśnione, zrozumiane?

---

Opublikowano (edytowane)

Gdybyśmy tak się chcieli nad wszystkim zastanawiać to byśmy zwariowali. Ja również jestem dokładny, ale rozsądnie też potrafię myśleć. :P

Jak mówisz o rozsądku to tu możesz wykazać się, kierując się zdrowym rozsądkiem

Na dworze króla Artura spotkało się 2n rycerzy, a każdy z nich miał wśród obecnych co najwyżej n-1 wrogów. Udowodnij, że Merlin, nadworny czarnoksiężnik króla Artura, może tak rozmieścić rycerzy przy Okrągłym Stole, że żaden z nich nie będzie siedział obok swojego wroga.

Tu potrzeba dużo rozsądku :P zdrowego :) czyli tak jak lubisz :P

Edytowane przez matma4u

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.