Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Pracuję nad nowym skinem do IPB o nazwie stylish. Jest on już prawie gotowy nie licząc kosmetycznych poprawek.

Dlatego proszę Was o ocenę stylu oraz pomoc w wytykaniu błędów, jeśli jakieś są lub radzeniu mi co jeszcze dodać.

W ramach wdzięczności każdego kto mi pomoże umieszcze w podziękowaniach w temacie skina (zarówno tutaj, jak i na oficjalnym forum IPB).

Skin można znaleźć tutaj http://igfr.org/demo/ipb/ pod nazwą stylish.

konto testowe test/test

Edytowane przez Grafer
Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano

- tło pod forami, jest le ułożone ;-)

- cellpic jest ohydny

• Lubię to 1
Opublikowano

- tło pod forami, jest le ułożone ;-)

to znaczy?

- cellpic jest ohydny

kolor, czy cellpic sam w sobie? I jaki byłby ok, bo szczerze mówiąc ten mi się podoba i nie wiem na jak zmienić.

Opublikowano

@up ja tam widzę różowy :D

grafer tak jak mi na gg pokazywałeś, to napiszę to samo co wtedy :D

zmień kurde ten różowy i koniec :)

ogólnie styl całkiem ciekawy :)

Opublikowano

Wprowadzę możliwośc zmiany koloru :P Będą 3 warianty: czarny/niebieski/czerwony. I najwyżej się da, że czarny będzie podstawowym, a jak komuś się spodoba ten czerwony to będzie go używał.

Opublikowano

Cellpic / maintitle ssie, daj czarny kolor lub ogólnie go zmień na jakiś ładniejszy - nanieś na niego wzór itp. To tło pod klasami .col_c_* jest do bani, szary? Serio? Weź to zmień i poszerz, żeby miało to "ręce i nogi"

Ogólnie nic specjalnego, jedyne co mi się w tym skinie podoba to header i footer, a raczej tło, bo na footer'ze czcionka informująca o autorze licencji / autorze skryptu powinna być widoczna, zmień text-shadow.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Menu bardzo przypomina mi to ze skina Toma - Pulse. Poza tym wszystko wygląda znośnie, chociaż jeśli wejdzie się w jakiś dział - w belce z opcjami wyświetlania tematów grafika, która powinna być po prawej stronie przemieszcza się również na lewo.