Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę zdefiniować nowy .css stylu, który dodałem w ACP. W tym celu wklejam w sekcji <head> w globalTemplate linijkę

<link rel="stylesheet" href="jakiscss.css" title="domyslny" type="text/css"  />

I tu moje pytanie jaki adres dać do tego nowego .css , aby go odczytywało?

Opublikowano (edytowane)

Mam zamiar w swoim stylu dać userom możliwość wybrania wersji kolorystycznej. W tym celu robię 3 odnośniki według tego sposobu ze skryptem js http://forum.dobrepr...5.html#p2111448 .

Jednym z kroków, aby to wykonać jest zdefiniowanie w sekcji head pliku .css, który ma zostać wczytany po kliknięciu. I tu jest problem, ponieważ nie wiem jaki mam adres podać do tego nowego .css skoro stworzyłem je dla skina w ACP.

Edytowane przez Grafer
  • Manager
Opublikowano

To takie proste nie jest. Musisz oprzeć wybór na cookies, by ciągle go nie wczytywać. Ewentualnie najlepiej na tabeli members, ale tak czy siak nie sprowadza się to do paru linii, więc tutaj Ci potrzeba moda do takiej zmiany.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Czyli o wprowadzeniu czegoś takiego do skina, którego zamierzam wprowadzić do downloadu mogę zapomnieć, jeśli tego nie ogarniam?

Edytowane przez Grafer