Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Około miesiąca temu zrobiłem aktualizację do IPB 3.3.4. Wtedy pojawił się taki problem, że zamiast nazwy użytkownika przeglądającego temat wyświetla się "Array". Dziś postanowiłem to naprawić. Wygląda to tak:

arraywn.jpg

Jeżeli temat przegląda trzech użytkowników, wyświetla się to tak:

"Array, Array, Array".

Jak to naprawić?

Opublikowano

Dobra, poradziłem sobie. Znalazłem świeży temat na zagranicznym forum: http://forumcore.net/topic/14465-users-who-reading-topic/page__hl__array

Ktoś napisał, że błąd wywołuje aplikacja: "(e32) Custom Name Style" Tę aplikację mam wyłączoną, jednak nie miałem wyłączonego "(e32) Points per Name Style". Wyłączyłem to i wszystko jest ok.

Czyli jak ktoś będzie miał taki błąd, to niech wyłączy wszystko co związane z Custom Name Style.

Do zamknięcia.

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Dopisane pomimo zamkniętego tematu:

Radzę zaktualizować system Ekonomii którego używasz (ibEconomy) do wersji co najmniej v2.1.1 w przeciwnym razie, będziesz miał problemy również z opcją "Lubię to" na forum która po prostu nie będzie działała. Jeżeli nie chcesz aktualizować ibEconomy, wyłącz również rozszerzenie (e32) ibEconomy Points Per Rep tego systemu. Jeżeli posiadasz wersję minimum v2.1.1 nie musisz tego robić.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.