Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zacząłem kasować nieaktywne konta użytkowników na forum, ale mimo, że zmienia się publiczna nazwa na "Guest_" to dany użytkownik nadal ma Swój profil i może się na niego logować.

Po kliknięciu "Usuń użytkownika" wyskakuje błąd:

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

Kontaktowałem się z administracją serwera i nie wykrył żadnych nieprawidłowości, sugerując że błąd leży po stronie skryptu.

• Manager
Opublikowano

I forum normalnie działa? Przecież ja tam widzę, że najważniejszych tabel nie może odczytać. Sprawdź czy aby nie zmieniłeś prefiksu w pliku conf_global.php i czy masz tabele w bazie danych.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Forum funkcjonuje normalnie, poza kilkoma wpadkami typu - błąd archiwum Shoutboxa czy właśnie błąd w usuwaniu użytkowników. Tabele w bazie są, optymalizuje je co jakiś czas.

Conf_global.php z nazwy nic mi nie mówi, raczej nie grzebane nic było.

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.