Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Tabela serwerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tabela jak tabela, pobieranie przez gameq, nic nowego.

takie opcje zobaczysz w np. amxbans

Opublikowano

A co w tym takiego niezwykłego? Wystarczy lgsl i trochę wyobraźni.

Opublikowano (edytowane)

A żeby nie było, walnę ssa z mojego forum (o dziwo, na mybb, więc js robiłem też sam)

http://awesomescreenshot.com/0b4khuzef

Tutaj ss, gdy są gracze:

http://awesomescreenshot.com/0aakhv9e1

To nie jest takie trudne, bo gameq jest w obsłudze proste jak but (jednak z moim poziomem znajomości php miałem trochę problemów)

Edytowane przez ratosluaf
Opublikowano

Oj ludzie , jedne zrobił tabelę serwerów i drugi i teraz macie się zamiar kłócić czyja jest lepsza.

Nie bądź pijawką. Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.

Małe jest piękne ale.... duże bardziej cieszy.

Opublikowano (edytowane)

Sądzę, że ten temat to próba reklamy forum, i jaki to autor przezajebisty nie jest... Nie no sorka, ale wychwalanie się na prawo i na lewo, że ma się dużo zbędnych informacji powklepywanych na siłę... a co do czego na forum rozwalona jest nawigacja i psuje jeszcze headery tabelek...

Naprawdę, z różnych klas można wyciągnąć dużo, ale czy to musi być wszystko? Nie ma się o co sprzeczać, rzuciłeś mi wyzwanie, bym zrobił "tabelkę" wykorzystującą modalboxy z listą graczy i innymi duperelami. Można? Można. Z mojej strony EOT.

Edytowane przez ratosluaf
Opublikowano

Wypraszać sobie możesz ;] Nic Ci to nie da, ja zgadzam się w 100% z ratosluaf, iż chciałeś tak naprawdę się zareklamować - nic więcej. Troszkę kodu stworzyłeś i co? Jarasz się tym? Ok, jaraj się jak ukończysz i faktycznie będzie to na sprzedaż - może jakiś głupi się znajdzie co kupi.

Yo.

• 4 tygodnie później...