Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Problem ze spolszczeniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Miałem ten problem, ale na byle jakim hostingu. Kiedyś Amfideusz (jak źle napisałem nick to sory ;p) polecił FWL.P: dla silnika IP.Board.Założyłem tam 1 strone i spolszczyłem (Testowa), ale teraz gdy założyłem już forum do serwera wyskakuje "Błąd" przy spolszczaniu. F5 i pisze że nie znaleziono pliku z tłumaczeniem. Spolszczenie ściągnąłem z tego forum od użytkownika Wareczek.

Pozdrawiam

Edytowane przez pawel712
Opublikowano

A której metody używasz? Jeśli wrzuciłeś na serwer, upewnij się że podałeś właściwą ścieżkę i nazwę pliku. Możesz też zuploadować spolszczenie z dysku :)

Opublikowano (edytowane)

Ładuje z dusku plik ipBoard334-pl170.xml Próbowałem też ipBoard334-pl169.xml, ale nie działa.

Edytowane przez pawel712
Opublikowano

Nie może nie działać, chyba że masz za słaby serwer. Wtedy musisz wgrywać modułami albo wrzucić tłumaczenie do folderu /admin na ftp przez klienta ftp a potem podać dokładną nazwą pliku :)

Opublikowano
wrzucić tłumaczenie do folderu /admin na ftp

To robiłem

Wtedy musisz wgrywać modułami

Właśnie nie miałem czasu nauczyć się modułami, wytłumaczyłabyś(lub wytłumaczyłbyś) jak to zrobić? Byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Wyskakuje mi adresforum.fwl.pl Driver Error. Wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Date: Thu, 25 Oct 2012 16:49:09 +0000
Error: 1226 - User 'u665563848_pawel' has exceeded the 'max_updates' resource (current value: 5000)
IP Address: ***.***.***.*** - /admin/index.php?adsess=415bb873fed32a0ded0dad4fe575deec&app=core&module=languages&section=manage_languages&&do=language_do_import
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mySQL query error: UPDATE core_sys_lang_words SET lang_id=1,word_app='core',word_pack='public_login',word_key='enter_name_and_pass',word_default='Enter your sign in name and password',word_custom='Wprowadź nazwę użytkownika i hasło',word_js=0,word_default_version=32006,word_custom_version=32006 WHERE word_id=7142
.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
| File | Function | Line No. |
|----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------|
| admin/applications/core/modules_admin/languages/manage_languages.php | [db_main_mysql].update | 2580 |
'----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
| admin/applications/core/modules_admin/languages/manage_languages.php | [admin_core_languages_manage_languages].imprtFromXML | 166 |
'----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------'
| admin/sources/base/ipsController.php | [admin_core_languages_manage_languages].doExecute | 306 |
Date: Thu, 25 Oct 2012 16:50:11 +0000
Error: 1226 - User 'u665563848_pawel' has exceeded the 'max_updates' resource (current value: 5000)
IP Address: 195.117.149.176 - /admin/index.php?adsess=415bb873fed32a0ded0dad4fe575deec&app=core&module=languages&section=manage_languages&&do=language_do_import
mySQL query error: UPDATE core_sys_lang_words SET lang_id=1,word_app='core',word_pack='public_login',word_key='enter_name_and_pass',word_default='Enter your sign in name and password',word_custom='Wprowadź nazwę użytkownika i hasło',word_js=0,word_default_version=32006,word_custom_version=32006 WHERE word_id=7142
.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
| File | Function | Line No. |
|----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------|
| admin/applications/core/modules_admin/languages/manage_languages.php | [db_main_mysql].update | 2580 |
| admin/applications/core/modules_admin/languages/manage_languages.php | [admin_core_languages_manage_languages].imprtFromXML | 166 |
| admin/sources/base/ipsController.php | [admin_core_languages_manage_languages].doExecute | 306 |

Opublikowano

No to widzę minus na fwl.pl. Napisali nieograniczony update a tu co? ehh ;q.

Do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.