Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Hook Gallery Images (v4.0.2) - na dole forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć!

Jest sobie taki domyślny hook Gallery Images v4.0.2, który wyświetla ostatnie zdjęcia w galerii w formie paska. Jak zmusić go, żeby był na dole forum? Standardowe przesuwanie hooka na dół na liście wszystkich rozszerzeń tutaj nie funkcjonuje. To tak ma, czy u mnie coś nie tak ?

Forum 3.3.4, Galeria 5.0.3

edit - a tak sorki za ort.

Mam i znam to http://community.invisionpower.com/files/file/4526-sos33-enhanced-gallery-images-in-board-index/ ale nie chcę :)

Edytowane przez elroy
Ort.
logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

Opublikowano

Super, dzięki Dawid. Działa.

A możesz mi powiedzieć już tak poza konkursem, co to za opcje markercategories i markerforum w hook ID? (Nie za bardzo sprawdzę sam, bo mam dość mocno obciążony serwer, a przy zmianach w hookach load rośnie ostro)

logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.