Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem mam nadzieje że ma to związek właśnie z tą aplikacją. Mianowicie po włączeniu ponownym ADS Sidebar na mojej stronie pojawił się taki napis (tylko strona główna)

Fatal error: Class 'boardIndexRecentTopics' not found in/home/dodek2/public_html/hooks/dp3_fi_boardsClassActionOverloader_b901e2d40fbd34eaa5ae2204e857bec0.php

Zobaczyłem całą to linie ale nie wiem co jest tam źle. 17 linia zaczyna się class dp3...

class dp3_fi_boardsClassActionOverloader extends boardIndexRecentTopics

{

/**

* Builds an array of category data for output

*

* @return array

*/

public function processAllCategories()

Naprawiałem tabele w myphpadmin, usuwałem i ponownie wgrywałem plik (ten sam) próbowałem co dodawać do tego kodu, przez ACP włączałem i wyłączałem aplikacje Forum Icon, a także usunąłem cały hooks Ads in sidebar. Sprawdzałem uprawnienia dosłownie wszystko co mogłem sam zrobić.

Jak zupełnie usunąłem ten plik to błąd znalazło w drugim o nazwiedp3_fi_forumsClassActionOverloader_6d2403889bf71771384bff7562152414.php

Mam nadzieje że ktoś mi pomoże potrzebuje pomocy jak najszybciej.

• Manager
Opublikowano

Każdy plik w naszej bazie posiada swój własny temat z supportem. Proszę pisać w nim, by nie utrudniać niepotrzebnie życia innym użytkownikom i by gromadzić w jednym miejscu sprawy związane z daną modyfikacją.

Dziękujemy!

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.