Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie.

Czy jest coś takiego, że gdy w temacie dany użytkownik akualnie napisał ostatni post to ma zablokowane dalsze pisanie (może jedynie edytować ewentualnie swój post) lub też po nacinięciu odpowiedz jak i napisaniu w szybkeij odp wyświetla się komunikat, że jego post jest ostatni? Oczywiście, gdy ktoś napisze kolejny post to poprzednia osoba może już pisać, a obecna nie.

Nie chodzi mi tu o zliczanie postów itd.

hej

Opublikowano

A łączenie postów ? Gdy użytkownik pisze post pod postem może mu je łączyć

Piszesz o ręcznym "zlepianiu" postów?

Jeżeli tak to byłoby to troche czasochłonne a autorowi chodzi raczej o automatyczne rozwiazanie

admin4YSh2.png

Opublikowano

Albo mnie pamięć myli albo coś innego jest nie tak ale pamiętam ze jest możliwość automatycznego łączenia postów. Tak mi się zdaje

Opublikowano

Nie zdaje ci się - Merge member's concurrent posts. Można ustawić czas przez jaki będzie łączenie tych postów. :)

• Lubię to 3
Opublikowano

No tak, ale jak napisałem w 1 poście nie chodzi mi o łączenie postów. Jak jest to każdy wie i w regulaminie każdego forum jest info o tym, że należy edytować posty, a nie pisać 1 po 2. Jedni przestrzegaj tego, a inni potrafią (ze zliczniem, czy bez) pisać w kilka minut 10 postów w 1 temacie, co im się przypomni, dlatego napisałem temat z pytaniem o opisanego w pierwszym poście moda lub też o ewentualnie storzenie go.

Opublikowano

Ewidentnie nie rozumiesz idei automatycznego złączania postów. A ma ono dwa plusy:

1. Posty nie są zliczane. To znaczy jak napiszesz post a potem napiszesz drugi zamiast edytować, posty się złączą ale licznik postów już nie wzrośnie.

2. Tak odświeżony temat jest widoczny jako nowy post, czego nie ma przy edycji i nie wiesz czy ktoś edytował czy nie ;)

Włącz sobie złączanie postów i czas przez jaki będą się łączyć a zobaczysz, że Twój problem jest rozwiązany ;)

• Lubię to 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.