Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

chciałbym się dowiedzieć gdzie znajdę zakładkę niezainstalowane aplikacje. Otóż po włożeniu plików do FTP danej modyfikacje nie jestem w stanie odnaleźć linku: Niezainstalowane aplikacje, aby rozpocząć proces instalacji ... 

Czy jest ktoś w stanie mi pomóc?

Byłbym wdzięczny. Od nie dawna używam IPB 3.4.1 i wielu rzeczy jeszcze nie ogarnąłem .

Opublikowano (edytowane)

Gdy jesteś w Panelu Admina spójrz na lewy sidebar i masz tam mniej więcej na środku "Aplikacje i moduły", naciskasz na (drugie) "Aplikacje i moduły". Po prawej stronie masz aplikacje czekające na instalację.

Edytowane przez lamusq
Opublikowano

Albo Ty mi źle mówisz, albo ja jestem ślepy  :blink:

Jesteś pewien? 

Patrząc jak dla mnie to ACP po aktualizacji na 3.4.1 mocno się zmieniło ...

Boczne menu:

Aplikacje i moduły:

1. Zarządzanie aplikacjami i modułami
  2. Zarządzanie hook'ami
  3. Ulepszenia społeczności

To całe boczne prawe menu ( aplikacje ) . W żadnej z tych zakładek nie dopatrzyłem "Aplikacje czekające na instalację" ...

Opublikowano

W takim razie nie wiem dlaczego. Jest to już moja druga modyfkacja, którą chciałem zainstalować ale nie dało rady... 

A jeśli możesz to powiedz tylko, w którym miejscu mogę oczekiwać tego napisu "Aplikacje czekające na instalację" ?

Opublikowano
 w którym miejscu mogę oczekiwać tego napisu "Aplikacje czekające na instalację" ?

Takiego napisu nie ma - jest za to z prawej strony: Aplikacja nie jest zainstalowana  i obok nazwy aplikacji czerwony przycisk ZAINSTALUJ