Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym się dowiedzieć jakie modyfikacje działają ze stabilną wersją 3.0.0 ponieważ ostatnio na RC 2 próbowałem zainstalować _IM__Group_Name_Indicator_0.9.3 no i nie poszło. To są jakieś mody do IPB 3.0.0?

• Manager
Opublikowano

Wg mnie tylko te, które zostaną zaktualizowane do tej wersji. Jeszcze bodajże nikt tego nie zrobił.

Przyczyna jest prosta - w nowym IP.Board wprowadzono kontrolę wersji oraz dostępności na określone wersje. W trakcie tworzenia modyfikacji ustala się zakres 'od' 'do' na jakich wersjach może działać dana modyfikacja. Widocznie autor nie uwzględnił w trakcie tworzenia wersji finalnej, z prostej przyczyny - jeszcze jej wtedy nie było. Pozostaje cierpliwie czekać. :)

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

A ty DawPi jak zainstalowałeś tego moda, który pokazuje legendę grup?

Już wcześniej go miałem. Nic potem nie instalowałem. Wychodzi na to, że:

1. modyfikacje już zainstalowane będą zainstalowane,
  2. modyfikacja nie ma wprowadzonego ograniczenia na wersje - choć skoro Ty nie możesz zainstalować to ma.

Reasumując: imho pierwsza opcja jest bardziej prawdopodobna. Miałeś tę modyfikację wcześniej zainstalowaną czy nie, czy dopiero na finalnej IP.Board próbujesz ją instalować?

---

• Manager
Opublikowano

No więc właśnie - wychodzi na to, że przy upgrade nie są sprawdzane hooki pod względem dostępności na określonych w instalce wersjach. Musisz poczekać na aktualizację tej modyfikacji

---

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.