Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie

Zaobserwowałem ostatnio taką przypadłość (v3.3.4), że cytowany odnośnik z cytatu zostaje ucięty, przez co nie użyteczny.

Zeknijcie np. tutaj 

http://www.piwo.org/topic/1069-ciekawe-aukcje-na-allegro/page__st__2700#entry187357

Źródłowy link jest prawidłowy. 

Widzieliście może gdzieś rozwiązanie tego tematu ? (ew coś w trackerze)

Edytowane przez elroy
logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

• Manager
Opublikowano

Ciekaw jestem jak to wygląda w przypadku gdy wstawia się link od razu, a jak poprzez odpowiednią funkcję w edytorze, a potem cytuje - jest tak samo? Możesz sprawdzić to u nas w dziale testowym też? Dam nam to obraz czy to bug Twojej wersji czy problem nadal występuje.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Jest dobrze, chociaż i sam edytor w nowej wersji jest zmodyfikowany. Co ciekawe wiele linków jest u mnie poprawnych i zastanawiam się, czy użytkownicy nie robią jakiegoś kopiuj wklej z postów. No nic, będę się przyglądał a i update pasuje zrobić w końcu.

logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.