Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Brak zawijania tekstu

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Macsch15,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od jakiegoś czas mam problem z niektórymi postami. Mianowicie czasem (nie zawsze) jak ktoś założy temat to tekst pojedynczej linijki się nie zawija zgodnie z granicami forum, tylko wychodzi poza forum przez co ogólna wyśrodkowana pozycja forum ląduje przy lewej.

przykład tematu:

http://www.cs-kopytko.pl/index.php?/topic/22902-admin-cod/#entry98956

proszę o pomoc

Opublikowano

Mam obecnie 3.4.1, czyli jak zaktualizuje do 3.4.2 to pomoże?

Też nie chce robić aktualizacji co tydzień, jak wychodzą coraz to nowsze wersje bo mam przerobiony graficznie główny styl. Nie korzystam z innych.

• Manager
Opublikowano

Aktualizacja to nie jakaś czarna magia i nie trwa nie wiadomo ile. Skoro nie chcesz mieć aktualnej wersji, która poprawia zwykle sporo błędów to już nie jest to nasz, ale Twój problem i dziwna fanaberia.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Aktualizacja silnika zajmuje 10 sekund. Aktualizacja głównego stylu, który modyfikuje za każdym razem bo używam tylko owego stylu trwa dłużej.

Liczyłem raczej na odpowiedź czy aktualizacja rozwiąże problem,

mamo...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.