Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. 

Jestem w trakcie rozbudowy nowego forum, małymi kroczkami posuwam się do przodu lecz dzisiaj totalnie wszystko ze tak to ujme runeło. ponieważ nie mogę zalogować się na nicku administratora, oraz również moderatora, po prostu nic sie nie dzieje, niby wyskakuje okienko do logowania wpisuje dane a po zatwierdzeniu znika, i dalej jestem nie zalogowany, zauważyłem również iż nie ma mnie w gościach na forum, jest wszędzie na zero. dziwne bo jeszcze rano logowałem sie bez problemu... prosze o pomoc moze tutaj dowiem sie o co tak naprawdę chodzi... również nie działa odzyskiwanie hasła, mam wrażenie że wszystko przestało działać, oczywiście na ACP mogę zalogować się i tam wszystko działa, tylko samo forum tak jakby straciło funkcjonalność przez tą niemożność zalogowania się...

adres to 

http://saturate.webd.pl/kultura/

... z góry dzięki... może coś uda się tutaj wam doradzić... bo jestem zielony w tej kwestii

Edytowane przez Saturated
Opublikowano

Niestety to samo dzieje się teraz na domyślnym skinie również. jeszcze dzisiaj wszystko było dobrze, nie zmieniałem nic w opcjach Log w ACP. przez 2 miesiace jest juz to forum a tu nagle taki zonk.... a skin zgadza sie z wersja forum 3.2.x jest to infinite light.

Opublikowano

ok dzięki, znów działa, a w cookies było wpisane .proliveaudio.pl :/ tylko nie przypominam sobie żebym tam coś wpisywał... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.