Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Pomoc z wgrywanie.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :). Mógłby mi ktoś opisać to jak wgrać pliki dokładnie na serwer? Gdy wgrywam na FTP do public_html ustawiam chmody i potem uruchamiam stronę to wyświetlam mi takie coś

,,

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony...."

Po prostu nie działa :>.

• Manager
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Wgrywanie czego?

Poradnik instalacji: http://forum.invisionize.pl/tutorials/article/12-instalacja-forum-ipboard-30-34/

Poradnik obsługi panelu serwera, dopinania domen - google.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano

@DawPi Najpierw trzeba przeczytać sedna sprawy i dopiero pomagać. Prosi o pomoc w grywaniu plików na serwer, nie podpinanie domeny - bo to dwie różne rzeczy  :mad:

P.S 1-1 :P

• Lubię to 1
Opublikowano

jak zainstalować i ustawić chmod to wiem ale po wgraniu plików na serwer poprzez ftp wyświetla mi błąd taki jak napisałem w pierwszym poście.

Czy po wgraniu na serwer plików IPB mam od razu wejść na stronę i dopiero tam zainstalować? xd

Jestem nowym posiadaczem IPB i jestem kompletnie zielony.

Opublikowano

jak zainstalować i ustawić chmod to wiem ale po wgraniu plików na serwer poprzez ftp wyświetla mi błąd taki jak napisałem w pierwszym poście.

Czy po wgraniu na serwer plików IPB mam od razu wejść na stronę i dopiero tam zainstalować? xd

Jestem nowym posiadaczem IPB i jestem kompletnie zielony.

Tak masz wbić na stronę i zainstalować. jeśli ci się sama instalacyjna strona nie wyświetliła spróbuj wbić adresforum/admin/install/index.php

• Lubię to 1

logo.png

• Manager
Opublikowano

CSR, ostatni raz zwracam Ci uwagę, byś swoje uwagi (sic) w moją stronę zachował dla siebie.

asnaebaem, Ty nie masz problemu z forum, a z ... eh, sam już nie wiem czym. Po prostu się kompletnie na tym nie znasz. Nauka podstaw obsługi FTP czy serwerów czy takich ogólnych zasad tworzenia serwisów to nie u nas niestety. To jest forum dla administratorów forów, którzy mają naprawdę choćby minimalną wiedzę.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.