Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrywam pliki na ftp, instaluje rozszerzenie i nigdzie nie mogę nic edytować, bo najzwyczajniej w świecie nie mam takiej opcji w żadnej zakładce ACP - przeszukiwałem wszędzie.

Logi z instalacji:

Rozszerzenie zostało zainstalowane
  • 1 pliki dodane
  • 0 grup ustawień dodano
  • 0 ustawień dodano
  • 0 ustawień uaktualniono
  • 26 wpisów tłumaczenia dodano
  • 0 wpisów tłumaczenia uaktualniono
  • 1 modułów dodano
  • 0 modułów uaktualniono
  • 0 tematów pomocy dodano
  • 0 tematów pomocy uaktualniono
  • 1 szablonów dodano
  • 0 szablonów uaktualniono
  • 0 CSS został załączony
  • 0 Uaktualniono CSS
  • 0 zmian stylu dodano
  • 0 zmian stylu zaktualizowano
  • 0 zadań dodano
  • 0 zadań uaktualniono
  • 0 tabel utworzono
  • 1 tabel zmieniono
  • 0 zapytań uaktualniających uruchomiono
  • 0 zapytań dodających uruchomiono

sig2.png

Opublikowano (edytowane)

ACP -> Użytkownicy -> Group Name Indicator

Toż napisałem, iż nie mam nigdzie takiej zakładki. Szukałem w przedawnionych tematach na tym forum rozwiązania i zdążyłem się wiele nauczyć o tym hooku. Niemniej jednak nadal problem nie został rozwiązany.

Edytowane przez Carran

sig2.png

Opublikowano (edytowane)

Czyli zgadza się.
Proszę sprawdź w ACP - > Aplikacje i moduły -> Rozszerzenia -> i teraz w Włączone i Wyłączone
Dodano:
Zapomniałem o najważniejszym, ta modyfikacja nie posiada "jako tako" ustawień.
Ustawienie grup odbywa się poprzez kliknięcia w zielony plus tak jak już wyżej wspomniałem w ACP -> Użytkownicy -> Group Name Indicator

Edytowane przez Budyn

pre_1383606035__stonefly2.gif

Opublikowano

Czyli zgadza się.

Proszę sprawdź w ACP - > Aplikacje i moduły -> Rozszerzenia -> i teraz w Włączone i Wyłączone

Dodano:

Zapomniałem o najważniejszym, ta modyfikacja nie posiada "jako tako" ustawień.

Ustawienie grup odbywa się poprzez kliknięcia w zielony plus tak jak już wyżej wspomniałem w ACP -> Użytkownicy -> Group Name Indicator

Mam we włączonych hook. Ale ani w ustawienia -> members nic nie ma od tego hooka, ani w Użytkownicy...

sig2.png

Opublikowano

Spróbuj jeszcze raz zainstalować tego hook'a

Wgrałeś pliki na FTP ?

pre_1363822961__group_name_indicator3.pn

i u mnie wygląda to tak:

pre_1363822793__group_name_indicator2.pn

Wgrywam pliki na ftp, instaluje rozszerzenie i nigdzie nie mogę nic edytować, bo najzwyczajniej w świecie nie mam takiej opcji w żadnej zakładce ACP - przeszukiwałem wszędzie.

Instalowałem kilka razy.

sig2.png

Opublikowano

To sprawdź dobrze czy wgrałeś na FTP bo "ustawienia" tej aplikacji znajdują się właśnie w tym folderze.
I jeszcze jedno, sprawdź czy Twój klient FTP nie zmienia wielkości liter bo to jest ważne a z tego co widziałem są tam różne pliki np. groupNameIndicator.php itp.

Opublikowano

.... robisz ze mnie idiotę? bo mam takie wrażenie. Korzystam z tego samego klienta ftp od lat i nigdy mnie nie zawodził, a z pytaniem "czy wgrałeś pliki na ftp" nie wyjeżdżaj do mnie, kiedy już któryś raz z kolei Ci powtarzam - tak wgrałem.

sig2.png

Opublikowano (edytowane)

Nie miałem nawet takiego zamiaru. Przepraszam jeśli Cie uraziłem :)
Wybacz za te pytania, ale chciałem się upewnić bo różne już problemy widziałem na tym forum, a co się okazało to zawodziła "mała pierdółka".

Nie znam Cię i nie wiem czego używasz a czego nie.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to spróbować przebudować style i pamięć podręczną ale to zapewne też już robiłeś.

Teraz to już pozostało czekać na kogoś innego kto Ci spróbuje pomóc i się na tym zna.

Edytowane przez Budyn

Opublikowano

Nie miałem nawet takiego zamiaru. Przepraszam jeśli Cie uraziłem :)

Wybacz za te pytania, ale chciałem się upewnić bo różne już problemy widziałem na tym forum, a co się okazało to zawodziła "mała pierdółka".

Nie znam Cię i nie wiem czego używasz a czego nie.

Jedyne co mi przychodzi do głowy to spróbować przebudować style i pamięć podręczną ale to zapewne też już robiłeś.

Teraz to już pozostało czekać na kogoś innego kto Ci spróbuje pomóc i się na tym zna.

Masz rację - również to zrobiłem.

DawPi - to również.

sig2.png

Opublikowano (edytowane)
ipsRegistry::getClass('output')->showError( 'no_permission', 1003 );

Masz nałożone jakieś ograniczenia w ACP na swoje konto?

No właśnie założycielem jest inny administrator, lecz dawał mi wszystkie uprawnienia (ale jak widać nie wszystkie). Jak mogę to zmienić?

Edytowane przez Carran

sig2.png

• Manager
Opublikowano

ACP :a: Użytkownicy :a: :a: Ograniczenia

Na przyszłość nim zaczniesz jechać po innych userach w temacie upewnij się, że podajesz komplet najważniejszych informacji.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

ACP :a: Użytkownicy :a: :a: Ograniczenia

Na przyszłość nim zaczniesz jechać po innych userach w temacie upewnij się, że podajesz komplet najważniejszych informacji.

Przecież ja po nikim nie jeździłem. Stwierdziłem jedynie, że ktoś robi ze mnie idiotę.

Sprawdziłem i rzeczywiście podczas instalacji hooka dodała mi się tabelka, której nie miałem zaznaczonej.

Wszystko śmiga, za wszelkie podpowiedzi dziękuję :)

sig2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.