shearerr Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 zainstalowalem jakis czas temu IP. Shoutbox i dziala znakomicie tylko jeden minus jego jest taki ze jest za krotki i chcialbym go wydluzyc tylko ze nie wiem jak wiem ze mozna go wydluzyc po przez rozciagniecie myszka ale chcialbym aby domyslnie np zajmowal 10 a nie 5 komentarzy
wareczek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Otwórz plik jscripts/shoutbox/shoutbox.js Znajdź: ss.min_height = 100; Wartość zamień na dowolną liczbę piksel. Daj znać czy zadziałało
shearerr Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 hmmm zmienilem wartosc na 200 i nic
wareczek Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Otwórz plik sources/components_public/shoutbox/lib/lib_shoutbox.php Znajdź: 'shoutbox_gheight' => 132, Wartość zamień na dowolną liczbę piksel. Działa na pewno - sprawdzałem
Manager DawPi Opublikowano 3 Lipca 2009 Manager Opublikowano 3 Lipca 2009 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi