Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Błąd po upgrade do 3.4.3

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Obcy,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

zrobiłem upgrade podczas którego cos sypnęło błędem ( połowie upgradeu ) ale tak szybko zniknęło, że nie zdążyłem nawet skopiować. Od tej pory po wejściu na forum mam:

Fatal error: Class 'sos33_gchovercard' not found in /home/admin/domains/andriskos.pl/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(3817) : eval()'d code on line 3

Odinstalowałem tego hooka, ale ciagle jest to samo. Myślę wejdę w tryb bezpieczny i bede patrzył po kolei który hook to powoduje. 

Wchodzę do ACP...... i nie widzę opcji od trybu bezpiecznego

http://prntscr.com/ycvn9

Teraz to już zupełnie nie wiem jak to naprawić. Proszę o pomoc

EDIT

Zakładki do zmiany klucza licencji tez brak :o

Edytowane przez Obcy
Opublikowano

Właśnie uploadowałem żeby sie upewnić - tak jest to samo.

Tryb serwisowy był zaraz pod 'Narzędzia' prawda?

Może mi ktoś podać urla tego odsyłacza ? Może tak tam wejdę.

Opublikowano

Tak, ciagle było to samo, Przywróciłem forum z backupu. Jutro zawalczę z tym jeszcze raz.

Czy jest tu jakis tutek 'dobrych manier' podczas upgrade? Jak przygotować forum do tego procesu. Możliwe, ze coś robię źle. Wiem już na pewno ,że wywale tego moda wcześniej.

Opublikowano

miałem cale ACP, przebudowywałem, czyściłem cache i nic. Moje kung-fu jest zbyt małe.

Dręczy mnie tylko jedno. Ciągle nie widzę ' tryb bezpieczny' oraz ' klucz licencji'. I jak tak myslę to już od dluższego czasu nie widziałem tych opcji. Jak dzis postawiłem forum na czysto to te opcje były, podpiąłem starą baze - znikły. Mam zwaloną baze ?

• Manager
Opublikowano

Zaktualizuj aplikacje w ACP - przebudowa ich w menu zarządzania nimi w ACP.

Skoro wywala taki błąd nadal, mimo odinstalowania tej aplikacji to spróbuj ją zainstalować i odinstalować ponownie.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Rozwiązanie
Opublikowano

Poradziłem sobie. Zrobiłem SS temu błędowi http://prntscr.com/yfwdt i winowajcą okazały się CHMODy. Przestawiłem i poszło. Przy okazji pytanko, czy pliki w katalogu hooks powinny mieć CHMODy 644 czy 666 ?

Pozostał jeszcze jeden problem, ale to już na oddzielny temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.