Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Brak zapisu plików.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podczas instalacji forum gdy wyskakuje nam adres naszego forum i ścieżka plików, zmieniłem adres...Forum niby działa itd. ale przez to na początku zauważyłem, że nie mogę zmieniać avatarów dlatego, że są wysyłane gdzie indziej lecz to naprawiłem. 
Teraz dokładny problem. Podczas edycji plików stylu gdy klikam Zapisz pliki robią się puste, jak np. ipb_styles.css  czy przyczyną może być powód podany wyżej ? I czy jeśli tak, to jak zmienić ten adres na właściwy ?

Opublikowano

Jeśli Cię dobrze zrozumiałem to zobacz w conf_global.php

(w moim przypadku wygląda to tak)

$INFO['board_url']   = 'http://www.g-zone.pl';

I ewentualnie sprawdź jeszcze w ACP -> wpisz w szukajce uploads i zobacz czy ścieżka się zgadza.

pre_1364859934__uploads.png

Jak widać IPB samo wykrywa poprawną ścieżkę, wystarczy że to skopiujesz i wkleisz w odpowiednie pole.

• Lubię to 1

pre_1383606035__stonefly2.gif

Opublikowano (edytowane)

Te ścieżki się zgadzają bo zmieniłem je zaraz po tym, jak zauważyłem, że przez błąd opisany w pierwszym poście nie mogę dodawać avatarów. :) 

Łap +  za odpowiedź. Dzięki, że o tej godzinie :)

Ps. 
To nie to. Pozostało mi czekać dalej ::)

Edytowane przez dudeka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.