Carran Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witajcie, mógłby mi ktoś coś więcej powiedzieć na temat funkcji automatycznego zmniejszania avatarów podczas ich dodawania na forum? Nie wiem za bardzo czy jest to wtyczka jakaś, czy coś w ten deseń...
Macsch15 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wyślij raport z poprawną nazwą tego tematu. Do tego czasu zostaje zamknięty.
Manager DawPi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Manager Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nie wtyczka, normalna opcja forum. Do edycji per grupa w edycji danej grupy. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Carran Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nie wtyczka, normalna opcja forum. Do edycji per grupa w edycji danej grupy. Która to dokładnie opcja, bo szukałem wszędzie...
Manager DawPi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Manager Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zakładka Globalne :a: Limity zdjęć osobistych intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Carran Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zakładka Globalne :a: Limity zdjęć osobistych Ale to jest ustawienie limitu zdjęć, a ja szukam opcji, że jak ktoś wstawi za duże zdjęcie, to mu je automatycznie dostosuje do ustawień mojego forum.
Manager DawPi Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Manager Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pisałeś o awatarach (zdjęciach). intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Carran Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No bo tak jest. Wgrywając swój avatar, kiedy jest za duży, automatycznie zmniejsza go do określonych wymiarów forum. U mnie na razie jest tak, że wyświetla informacje "obrazek jest za duży".
Manager DawPi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Manager Opublikowano 9 Kwietnia 2013 To nie ma takiej opcji. Trzeba wrzucać poprawną grafikę. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Carran Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie wiem, ale gdzieś to widziałem no cóż trudno, dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi