Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Poważne problemy z IPB

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak nie da się pisać postów jak napisze się tekst i daje przycisk napisz to tekst się robi szary i przycisk nie reaguje dopiero jak dam podgląd posta i potem wyślij to się wysyła i jest problem z usuwaniem też przycisk nie reaguje podobno nie którzy nie mogą na sb pisać czy komentarzy w statusie wysyłać nie chce lub nie można 

Opublikowano

login test123 haslo test

jak daję pokaż komentarze w statusie to po prostu przenosi mnie na górę strony i nic się nie zmienia czy dam usuń czy zablokuj też 

dużo rzeczy nie działa podobnie w panelu np. użytkownicy klikam zbanowani/zablokowani i tak się nic nie dzieję i jak się klikało w główne opcje w panelu i się np. Aplikacje i się rozwijało takie menu z nimi takie po najechaniu to teraz nie ma czegos takiego 

Opublikowano

login test123 haslo test

jak daję pokaż komentarze w statusie to po prostu przenosi mnie na górę strony i nic się nie zmienia czy dam usuń czy zablokuj też 

dużo rzeczy nie działa podobnie w panelu np. użytkownicy klikam zbanowani/zablokowani i tak się nic nie dzieję i jak się klikało w główne opcje w panelu i się np. Aplikacje i się rozwijało takie menu z nimi takie po najechaniu to teraz nie ma czegos takiego 

Nie podałeś forum , bynajmniej ja nie widzę i nie mam jak pomóc.

slask_wroclaw.png

Opublikowano (edytowane)

Wszystkie problemy i zawirusowane pliki po ostatnim razie na pewno zostały sprawdzone oraz usunięte i forum działało poprawnie?

Dokładnie avast to mi szalał ...

Ale posta normalnie napisałem

***Sory za posta pod postem , ale nie mogłem edytować ***

Edytowane przez ProCeder95

slask_wroclaw.png

Opublikowano

Wszystkie problemy i zawirusowane pliki po ostatnim razie na pewno zostały sprawdzone oraz usunięte i forum działało poprawnie?

Wydaję mi się że tak bo dałem do google aby przeskanowała stronę i ją odblokowali 

Opublikowano (edytowane)

Tak wyszystkie usunięte.

Ale przypomniało mi się gdy miałem 3.4.4 to wgrałem kopię aby plików ale ona była gdy jeszcze było 3.4.3 to może przez to nie działać ?

jak teraz to naprawić?

pliki stare ale pokazuje 3.4.4 w stopce

Edytowane przez WarninG
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.