Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Group Name Indicator 1.1.0 - forum nie czyta moda

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem, a mianowicie, forum nie czyta mi group Name Indictator 1.1.0 :/ Wgrałem poprawnie, próbowałem i przez FTP i przez importowanie, wgrało się pięknie, widnieje w zakładce "włączone" a więc jest włączone lecz nie czyta mi Go wgl.

wchodziłem tam gdzie to powinno widnieć czyli użytkownicy--> uzytkownicy--> i Tu powinna być zakładka group Name Indictator 1.1.0

lecz jej nie ma.Czytałem na forum aby nie pisać tematu lecz nie dostałem odpowiedni z innych tematów a więc postanowiłem zapytać w Tym temacie.Przeczytałem w tematach z Tym samym problemem że powodem Tego może być złe spolszczenie, ja mam od Was z forum tutejszego.

pozdrawiam

Opublikowano

Zrobiłem to co napisałeś lecz nadal nic :/ Wyskoczył komunikat "Zakończono odświeżanie pamięci podręcznej"

lecz nadal bez zmian, może źle to dodałem ? Wydaje mi się że dobrze, wgrałem plik xml poprzez "rozszerzenia" .

Przez FTP też wgrywałem ale  nie czyta :/

Opublikowano

jeśli chodzi o Ftp to wgralem każdy plik tak jak było w pliku, czyli np. w pliku który pobralem, był folder o nazwie admin to wchodziłem w ftp też w admin i wgrywalem to co znajdowało się w folderze admin w pobranym pliku.A jeśli chodzi wgrywanie poprzez ACP to wgrywalem przez "rozszerzenia"

• Manager
  • Rozwiązanie
Opublikowano

No to masz wszystko.

Wejdź na taki adres Twojego forum i sprawdź co pokazuje:

http://twojeforum.pl/admin/index.php?app=members&module=groupNameIndicator&section=groupNameIndicator&do=display_order
  • Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.