Skocz do zawartości

infinite dark problem

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

grzebałem coś w szablonie i przez przypadek skasowałem linie kto przegląda aktualny post czy forum .

Wygląda to tak :

pHjRuee.png

Kto mi powie gdzie i jaką linie mam poprawić i prosił bym o ten kawałek kodu .

Opublikowano

Infinite Dark od Ehrena jest.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

no to jest płatny z tym że kolega nie podał mi danych i nie mogę pobrać go od nowa .

Więc pisze z prośbą do was czy ktoś powie mi jak to naprawić .

• Manager
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Kolega. Chyba nałożę filtr na to słowo by zmieniało na "Jestem kombinatorem i się Wam nie przyznam. HaHa!!xD".

Wgraj aktualną wersję tego skina. Pomoże. Tutaj nie ma co grzebać. Po prostu kombinujesz jak poprawić ten skin nie kontaktując się z jego autorem, czyli tam gdzie go kupowałeś. O ile w ogóle.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

co za banda kretynów z was zero pomocy . tylko myślicie że każdy jest oszustem , w sumie co tu sie dziwić w końcu to Polska . temat do zamknięcia .

Opublikowano
co za banda kretynów z was zero pomocy . tylko myślicie że każdy jest oszustem , w sumie co tu sie dziwić w końcu to Polska . temat do zamknięcia .

Chłopcze. Na "kolegę" to Ty tutaj nic nie załatwisz. Dostałeś konkretną odpowiedź, ale się do niej nie chcesz zastosować. My tutaj piractwa nie popieramy, więc się nie dziw że są takie reakcje. 

Zapraszam na moje portfolio oraz bloga wojtusdev.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.