ReduX Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Nazwa pliku: ibProArcade 4.2.3 Autor: ReduX Data wysłania: 12 cze 2013 Kategoria: Spolszczenia modyfikacji Stopień spolszczenia: 21-30%Tłumaczenie dla aplikacji ibProArcade w wersji 4.2.3. Jest wciąż w trakcie tworzenia. Proszę o zgłaszanie błędów oraz sugestii dotyczących tej paczki!Jest to moje pierwsze tłumaczenie aplikacji na IPB.Plan całego tłumaczenia jest taki, że najpierw tłumaczę wszystkie frazy (wrzucę kolejną wersję co kolejne 30% fraz), potem wprowadzam poprawki do wyrażeń. Pobierz plik 2
maxx Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Może mi ktoś źródło samej aplikacji podlinkować, bo albo oślepłem albo co i nie mogę znaleźć :/
Manager DawPi Posted June 15, 2013 Manager Posted June 15, 2013 Spróbuj tutaj: http://www.ibparcade.com/index.php?/files/ intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
maxx Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Ych, to ta po****a strona... Ale wersji tłumaczonej przez ReduXa nie mają :/ I same nulledy w sieci, a to strach instalować, pokodowane ioncubem - hgw co tam siedzi ReduX, a Ty skąd masz?
Recommended Posts