Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Zapomniane hasło

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jurij,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dość nietypowy problem, mianowicie:
Zapomniałem hasła do mojego administratora na forum- forum jest wyłaczone w ustawieniach systemowych, przypomnienie nie pomoże z powodu tego ze na emaila hasła tez zapomnialem.

Prosze nie pisać jak mogłem to zrobic itp, chce doradzic się was drodzy uzytkownicy oraz administracjo czy jest mozliwosc przypomnienia go korzystając z hostingu/ftp?
Czy w jakis sposob moge wejsc na forum od " wewnątrz " ?
Przepraszam jesli zly dział, prosze o odp.

Dzięki

• Rozwiązanie
Opublikowano (edytowane)

Ale zupełnie inne niż do forum. Przynajmniej powinno być inne. Jeśli nie potrafisz spamiętać / zapisać sobie haseł do maila, forum, ftp, pma, cpanel / direct admina to czemu jesteś adminem? Poproś innego admina, niech Ci zresetuje hasło... Inna opcja to założenie nowego konta, zmiana grupy przez PMA na admina i odzyskanie starego konta. Ale skoro nawet do PMA nie potrafisz się dostać, no to już nie wiem...

Edytowane przez Jurij
  • Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

To czy potrafie spamiętać/zapisać to nie twoj interes, hasło straciłem nie z przyczyny zapominalstwa,  ja prosze o opinie osób które wnoszą do tego tematu coś innego niż twoje " to albo to a skoro nie to nie wiem " dziękuje, sam nie domyśliłbym sie ze trzeba wejść do pma by zmienic hasło.

Czekam na opinie innych.

Edytowane przez BoskiHenioII
Opublikowano

Czyli nie masz dostępu do e-mail'a, PMA oraz do konta administratora na forum. Jedną z opcji jakie Ci pozostały to uzyskanie hasła do PMA lub, tak jak napisał Jurij, poproszenie innego administratora o zresetowanie hasła do konta na forum (lub zmiana adresu e-mail przypisanego do tego konta). Poza tym troszeczkę więcej szacunku do osób, które de facto poświęcają swój czas i próbują Ci pomóc :)

Opublikowano

To czy potrafie spamiętać/zapisać to nie twoj interes, hasło straciłem nie z przyczyny zapominalstwa

Czyli bezczelnie kłamiesz:

Zapomniałem hasła do mojego administratora na forum- forum jest wyłaczone w ustawieniach systemowych, przypomnienie nie pomoże z powodu tego ze na emaila hasła tez zapomnialem.

Zaczynam odnosić wrażenie, że pod pretekstem "zapominalstwa" próbujesz się włamać na czyjeś forum, a to jest karalne. Jeśli jednak się mylę i jesteś osobą powołaną do zalogowania się do ACP, to poproś innego administratora o pomoc, odzyskaj dostęp do konta pocztowego, odzyskaj zapamiętane hasła z przeglądarki lub klientów pocztowych.

Opublikowano

Można zmienić maila admina w bazie danych i wtedy skorzystać z przypomnienia hasła. Druga możliwość, to przypomnienie hasła do poczty, aby odzyskać hasło do forum :)

Chyba tylko 1 post przeczytałeś.

Znajdziesz mnie na LinkedIn

Opublikowano

Dobrze wszystko naprawione- dostałem się do bazy, zmieniłem id na  " 4 " swojego 2 testowego konta a następnie zmieniłem zapomniane hasło.
Mozna zamknąć, dziękuje, szczególnie Tobie Jurij że potrafiłeś mi prawić kazanie byle nabic posty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.