Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony neuNN chciałbym się dowiedziec o co chodzi z tym błęde. Pozwólcie że go opisze. A więc.. Gdy stwarzam nowy temat to na górze pokazują się błędy ale temat da się stworzyć. Jest to błąd stylu ale prawdopodobnie przez pluginy, nie jestem pewny.. czy moglibyście mi z tym pomóc? Z góry bardzo dziękuję gdyż jest to dla mnie na prawdę ważne .

Proszę o sprawdzenie tego na moim forum plb.xaa.pl nie moge bo bardzo się śpiesze by wstawić screena

Opublikowano

Po pierwsze mógłbyś napisać jaki to błąd, wystarczy skopiować treść.

Po drugie wersja forum z odnośnika to 3.3.0, nie 3.3.3.

Po trzecie utworzyłem temat bez żadnych problemów.

Po czwarte zmień hosting, bo tutaj ciągle błąd strony wyskakuje

• Lubię to 1
http://nostatic.pl/ ~ forum webdeveloperów

Opublikowano

Własnie wiem tylko nie wiem na jaki pewnie chwilowo froum jest przeciążone, już błędu nie będę wklejał gdyż u ciebie jest dobrze zrobię konto testowe zobacze co i jak narazie dziękuje za pomoc

Opublikowano

Na gościu działa normalnie ale np użytkownikiem jak chcesz to nie da rady jest ten błąd zobacz: Login Testowy Hasło testowy123 - Zrób nowy temat i zobaczysz

Opublikowano

Tutaj masz poprawny link https://www.invisionpower.com/support/kb/_/php-notice-when-creating-post-r9

Błędy to:

Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/p311392/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php on line 469

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p311392/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:469) in /home/p311392/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p311392/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:469) in /home/p311392/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p311392/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:469) in /home/p311392/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p311392/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:469) in /home/p311392/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p311392/public_html/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:469) in /home/p311392/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141
  • Lubię to 1
http://nostatic.pl/ ~ forum webdeveloperów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.