Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Zanik sidebara po aktualizacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Probowalem chyba wszystkiego, przebudowy cacheu , wylaczania wlaczania wszystkich hookow i nic. Jest normalnie "miejsce" na moduły, da sie go zamknac i otworzyc ale ZADEN moduł się nie wyswietla

• Manager
Opublikowano

Nie obrazaj mnie ;p

Nie dziw się. :blink: Nie takie agenty tu były. Wolę wykluczyć coś na początku niż pisać temat na trzy strony, a potem w geście rozpaczy zapytać o coś, co wydaje się oczywiste, ale jednak takie nie jest. :P

Pytanie: możesz pokazać screen z tego forum z miejscem z panelem? No albo podać link.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Kurde, wsio w ACP przejrzałem i jest OK. Jeszcze zajrzyj na FTP, sprawdź chmody na hooks/, a jak nie pyknie to trzeba by zrobić pewne testy w kodzie PHP - potrzebowałbym dostępu do FTP.

A teraz wyłączam PC bo idzie burza jak h*j. :blink:

---

Opublikowano

mowilem ze dziwne. A ja na dodatek nie mam zadnych bakcupów poniewaz "pyklo" wiec skasowalem folder. Co prawda glupota, ale coz :blink:

Teraz instaluje (od zera) golasa w jakims subfolderze i podepne go pod baze starego potem i bede wiedzial co i jak

Opublikowano

Takie błędy już przerabiałem. Jedyną i zawsze działającą metodą jest ponowny import rozszerzeń. Oto ich lokalizacje:

admin/applications/forums/xml/hooks/recent_topics.xml

admin/applications/forums/xml/hooks/top_posters.xml

admin/applications/forums/xml/hooks/watched_items.xml

admin/applications/members/xml/hooks/status_updates.xml

Opublikowano (edytowane)

poradziłem sobie łącząc bazę i pliki z golasa (tabele z hookami) ze starym

edit:

wareczek gdzie zes Ty byl jak Ciebie nie bylo - moze bym nie ganial DawPiego ani sam bym nie robil tych ewolucji :blink:

Edytowane przez owi
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.