Skocz do zawartości

Brak edytora i zwijania/rozwijania elementów - widget AdTaily

Rekomendowane odpowiedzi

Gość diaboloo
Opublikowano

Witam serdecznie,

od dłuższego czasu mnie i moich użytkowników dręczy problem braku edytora tekstu podczas pisania posta czy brak możliwości rozwinięcia komentarzy w statusie lub brak możliwości zmiany stylu.

Przeprowadzając test zauważyłem, że jest to wina widgetu AdTaily. Zgłosiłem się do nich, odesłali mnie do tematu z grudnia 2012 (http://forum.invisionize.pl/topic/35453-nietypowy-problem-js-od-szybkiej-odpowiedzi-i-zwijania-tematow-a-kod-adtaily/).

Niestety po edycji pliku prototype.js tylko przez chwilę było normalnie, później problem znowu zaczął występować, znowu po jakimś czasie działało normalnie, aby za dzień lub dwa znowu edytor tekstu znikł. Po aktualizacji IPB z 3.3.3 do 3.4.5 na nowo edytowałem prototype, bez skutku. Dodatkowo teraz przy wchodzeniu do listy członków danej grupy wyświetla mi się taki komunikat:

post-14253-0-87926700-1373873453.png

Gość diaboloo
Opublikowano

Obecnie mam wyłączone forum, gdy uruchomię to podam adres,

Błąd ten wyświetla się podczas przeglądania listy użytkowników, według mnie używa kalendarza do sortowania wyników.

W 3.3.3 albo nie zaglądałem do listy albo nie było tego problemu. W 3.4.5 od razu rzuciło mi się to w oczy.

Najważniejszym problemem jednak jest to, że pomimo edycji prototype edytor itp. ciągle znikają.

Gość diaboloo
Opublikowano

W którym miejscu mogę dokonać takiej zmiany?

Gość diaboloo
Opublikowano (edytowane)

Na razie działa ale przy edycji prototype też działało ale na chwilę. Proszę nie zamykać tematu, zobaczymy za kilka dni.

//Edit:

Nie musiałem długo czekać, bo już edytor itp nie działają

Edytowane przez diaboloo
Gość diaboloo
Opublikowano

Pomimo wcześniejszych starań innych osób spróbowałem jeszcze raz zapytać... AdTaily nic z tym nie zrobi.

...otrzymałem informacje od naszych techników, że problem leży po stronie IP.Board, co potwierdza to, że nie mamy żadnych takich problemów z innymi forami. Należy kontaktować się z administratorami IP Board.