Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pytałem już piszę zapewne da się gdzieś to zmienić albo rozszeżyć pole w którym film się znajduje. Nie wiem czy czasem nie da się filmiku z youtuba podac z linkiem o danej wysokości i szerokości.

Opublikowano (edytowane)

ACP--> Wygląd--> (z lewej menu) "Tag Media". Edytuj tagi multimedialne od YouTube. I na przykład, "Zastąpienie HTML tagu" ustaw tak:

<iframe id="ytplayer" class="EmbeddedVideo" type="text/html" width="490" height="360" src="http://youtube.com/embed/$3?html5=1&fs=1" frameborder="0" allowfullscreen webkitallowfullscreen /></iframe>

Manipuluj "width" i "height" które pogrubiłem, aż Ci się zacznie mieścić. Tak się często dzieje jak masz węższy skin (a na pewno masz). Na domyślnym by się zmieściło. Miewałem podobne problemy np w systemie grup dyskusyjnych, wszystkie rozwiązałem takimi manipulacjami. Po "zabiegu" odśwież post w którym jest okno. Edytuj go lub dodaj ponownie.

Edytowane przez semenedar
  • Lubię to 1
Opublikowano

Aha, bo zapomniałem.

Jak już wprowadzisz takie zmiany to sobie zrób eksport tych ustawień. Przy aktualizacji silnika skryptu do nowszej wersji, te ustawienia się nadpiszą do wartości domyślnych, niestety. Ale wystarczy od nowa je wprowadzić, lub importować ustawienia i nic więcej nie trzeba robić.