Skocz do zawartości

Po aktualizacji nie mogę pisać wiadomości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość diaboloo
Opublikowano

Witam, ostatnio zaktualizowałem IPB z 3.3.3 na 3.4.5. Zaktualizowałem styl pod tą wersję.

Zauważyłem, że nie mogę np. odpowiedzieć na PW. Wpisuję treść wiadomości i wywala mi komunikat, że wiadomość musi być dłuższa niż 3 znaki, chociaż ma wiele więcej. Tak samo podczas pisania tematów, dostaję komunikat, że muszę wpisać treść.

post-14253-0-67880600-1374168314_thumb.j

Gość diaboloo
Opublikowano

Zaimportowałem styl dla wersji 3.4... Poza tym część użytkowników pisze tematy i wiadomości, część nie

Gość diaboloo
Opublikowano (edytowane)

Usunąłem cookies, pamięć podręczną, dane aplikacji - śmiga! Ucieszony pisze PW i posty. Dzisiaj wchodzę i znowu błędy...

Poza tym często nie mam edytora tekstu w ACP i jak przełącze na BBCode to znika treść

Edytowane przez diaboloo
Gość diaboloo
Opublikowano

Wczoraj cały dzień było git, mogłem pisać posty i wiadomości.

Dzisiaj nie mam edytora i nie mogę nic wysłać

Gość diaboloo
Opublikowano

Taki dodatek:
Na głównej rozwijanie komentarzy śmiga, więc to nie adtaily. Chcę odpisać na pw - brak edytora i błąd o za krótkiej wiadomości, chcę odpowiedzieć w temacie - też brak edytora. Podczas pisania nowego tematu edytor działa ale wyskakuje błąd "Musisz wpisać treść wiadomości" przy próbie wysłania.

Gość diaboloo
Opublikowano

I dzisiaj od rana nie mogę wysłać wiadomości. Zobaczymy, czy wieczorem będę mógł tak jak wczoraj

Gość diaboloo
Opublikowano

Od godziny 13:00 działa poprawnie.... Paranoja

Gość diaboloo
Opublikowano

Właśnie znowu straciłem edytor w odpowiedziach i nie mogę wysyłać postów/wiadomości.