Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak jak w temacie, szablon moderacyjny nie zamyka tematow, ani ja ani moderator jak uzywa.

Dodaje wiadomosc ktora jest ustawiona ale nie zamyka tematu.

Testowalem na 3 szablonach i to samo ostatnio co dodawalem macie w tym temacie :

http://forum.invisionize.pl/topic/39803-prefix-zamkni%C4%99ty-dla-zamkni%C4%99tego-tematu/

Bo przed tym jak dodawalem szablony to dzialalo wszystko.

-------------------------

EDIT

Usunąłem linijke dodana w pliku: admin/applications/forums/modules_public/forums/forums.php

i dalej to samo czyli to chyba nie to...

Edytowane przez Macsch15
Opublikowano

Oczywiscie ze zaznaczam. Dzien albo 2 temu jak to dodawalem to dzialalo, a teraz nie wiem co jest.

Najlepsze jest to, ze jak moderator pow ze mu nie dziala to sparawdzilem i dzialalo, a za chwile

jak probowalem na innych tematach to przestalo dzialac :o

Myslalem ze dlatego ze mod nie moze zamknac tamatu administratora albo swojego i sprawdzalem...

Opublikowano

Po wylaczeniu aplikacji Advanced Tags & Prefixes  v2.1.1 szablony dzialaja normalnie.

Myslalem ze to przez ta modyfikacje Prefixu "Zamkniety" ktory dodalem ale po jego usunieciu nadal nie zamyka tematu,

chodz dodaje tresc szablonu i jak ustawie prefix do do szablonu to tez go dodaje...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.