Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

od jakiegoś czasu staram się zrobić na mojej stronie logowanie za pomocą Fb. Wszystko lata po kliknięciu zaloguj odpala appke klikam potwierdzam aplikacja zamyka się strona przeładowuje i trach wyskakuje ten komunikat:

fatal error: Uncaught GraphMethodException: Unsupported get request. thrown in /homez.764/Domena/www/base_facebook.php on line 1106

ta linia to $e = new FacebookApiException($result);

Już nie mam siły do tego czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć ocb?

Dzięki z góry

Opublikowano (edytowane)

1. Nie masz Deauthorize callback - to powinno być - jakby ktoś postanowił zabrać uprawnienia.

2. Pokaż jeszcze Zezwolenia ;-)

Swoją drogą jak w zakładce zaawansowane mam wszystko wyłączone oprócz Client OAuth Login oraz Social Discovery.

Edytowane przez JamLasica
Opublikowano (edytowane)

proszę, zezwolenia :)

No i nieskonfigurowane :(

http://community.invisionpower.com/resources/documentation/index.html/_/new-docs/ipboard/promotion/facebook-login-integration-r662

ccs-62-0-79057400-1350895380.jpg

read_stream i publish_stream pewnie (ja mam!) możesz pominąć - to jest do importowania statusów z FB na forum... ale email i URI Fragment musi być ;-)

Edytowane przez JamLasica
Opublikowano

Może to też nakieruje, to też jest dziwne i nie wiem co z tym, mam możliwość lubienia na stronie, ale nie lubienia fan page tylko danego posta/obrazka jak ktos polubi to pokazuje mu na profilu ze -----'Imię użytkownika' lubi grę 'nazwa posta' w aplikacji 'nazwa aplikacji' -----. Przecież to nie jest gra tylko post. Dzieje się tak odkąd zrobiłem aplikacje jak ją wywalę to nic nie pokazuje w aktualnościach ze coś polubiłem ale na stronie jest odhaczone.