Skocz do zawartości

Liczba ostrzeżeń użytkownika (złe zliczanie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A jesteś pewny, że ten ktoś nie edytował sobie ostrzeżeń z poziomu PA? Bo tam da się ustalić liczbę jaka Ci się żywnie podoba i nie będzie o tym wpisu w ostrzeżeniach, a kolejne ostrzeżenie będzie działać na 'tej ustawionej' liczbie.

Tam -100 czy -99 to chyba 'minmalna' z tego co pamiętam + patrząc po historię (+9 ostrzeżeń) to koło -91, -92 punktów powinno być ;)

Edytowane przez JamLasica
Opublikowano

Burdel pewnie ;) Zerknij do bazy danych, do tabeli members_warn_logs i sprawdź jak to wygląda w bazie dla Twojego użytkownika - where wl_member = IDTwojegoUsera. Tam jest 1, 1, 1, 6 czy może coś więcej?

SELECT * FROM members_warn_logs WHERE wl_member=ID_USERA;

Opublikowano

Znalazłem innego użytkownika z błędnym wyświetlaniem ostrzeżeń, któremu pokazuje za dużo o 1 punkt.

http://scr.hu/0qli/l2bgz

Ten użytkownik, który miał wczoraj -92 punkty (screen w pierwszym poście) ma dziś nagle 0 punktów.

Jak mogę to naprawić?

• Manager
Opublikowano

Na początek przestań korzystać z modyfikacji do tych ostrzeżeń, bo to w niej upatruję powody tych problemów.

Skoro w bazie wydaje się OK, a na forum nie wyświetla się poprawnie to się trzeba lepiej zastanowić... :icon_surprised:

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Tryb bezpieczny przecież wyłącza aplikacje i modyfikacje zainstalowane "własnoręcznie" i tak pokazuje złą ilość ostrzeżeń.

Zaktualizowałem pamięć podręczną, przebudowałem aplikacje i nic nie pomogło.