Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Live chat

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Julcio,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Istnieje jakiś live chat, z panelem na dole ekranu, dzięki któremu możemy rozmawiać tylko z przyjaciółmi, których mamy w profilu? Czy istnieją tylko chaty ogólne ze wszystkimi użytkownikami?

Opublikowano

Chat w czasie rzeczywistym, tak jak IP. Chat, tylko, że on działa w danej podstronie, a mi chodzi o taki, który ma "panel" u dołu ekranu fixed i jest na każdej podstronie + możemy rozmawiać tylko z osobami, które mamy we friendsach.

• Rozwiązanie
Opublikowano

Przeszukiwałem, natknąłem się na CometChat i ArrowChat, spełniają wymagania, lecz nie wiem, czy na chacie są wszyscy użytkownicy, czy da się ustawić, żeby byli tylko przyjaciele.

Opublikowano

Pobrałem wersję próbną ArrowChat, lecz mam problem, po instalacji wszystko jest okej, ale chat nie jest wyświetlany, wiem, że powinienem to kierować w stronę supportu tego chatu, lecz cienko u mnie z angielskim, a może Wy znacie rozwiązanie tego problemu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.