Skocz do zawartości

Problem z zakładaniem nowego tematu

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po małym ataku forum zaczęło się psuć i wyskakiwać różne błędy  imniejszym aktualny błąd to taki że gdy zakładam temat nie mogę go założyć bo wywala mi błąd 

quest skill_group begin state start begin when login with pc.level>=5 and pc.skillgroup ==0 begin set_state(run) end when levelup with pc.level>=5 and pc.skillgroup == 0 begin set_state(run) end end state run begin when login with pc.get_skill_group()!=0 begin restart_quest() end when letter with pc.get_skill_group()==0 begin send_letter("Trening Umiejętnoci ") local job=pc.get_job() if job==0 then local v=pc_find_skill_teacher_vid(1) if 0!=v then target.vid("teacher1", v, "Body") end local v=pc_find_skill_teacher_vid(2) if 0!=v then target.vid("teacher2", v, "Mental") end elseif job==1 then local v=pc_find_skill_teacher_vid(1) if 0!=v then target.vid("teacher3", v, "Zabójca ") end local v=pc_find_skill_teacher_vid(2) if 0!=v then target.vid("teacher4", v, "Łucznik") end elseif job==2 then local v=pc_find_skill_teacher_vid(1) if 0!=v then target.vid("teacher5", v, "WP") end local v=pc_find_skill_teacher_vid(2) if 0!=v then target.vid("teacher6", v, "BM") end elseif job==3 then local v=pc_find_skill_teacher_vid(1) if 0!=v then target.vid("teacher7", v, "Smok") end local v=pc_find_skill_teacher_vid(2) if 0!=v then target.vid("teacher8", v, "Bł
Fatal error: Class 'HTMLPurifier_AttrDef_HTML_Pixels' not found in /home/asylion/public_html/ips_kernel/HTMLPurifier/HTMLPurifier/AttrDef/HTML/Length.php on line

dodam tak że ten błąd gdzie jest ta linia 10 bodajże przegladając kopie moja zapasową forum ta linia nie różni się niczym innym jak od tej co jest wrzucona na serwer 

czyli taka 

class HTMLPurifier_AttrDef_HTML_Length extends HTMLPurifier_AttrDef_HTML_Pixels

proszę o pomoc odnośnie tego ;)

Opublikowano

Zgadza się wrzuciłem kopie forum i taki problem z tego co jest tam w pierwszym cytacie nie mogę założyć nowego konta oraz napisać tematu na swoim forum 

Opublikowano (edytowane)

bo kopie miałem na kompie i już ją wrzucałem kilka razy więc to nie możliwe ;)

edit

Więc pomoże ktoś mi z tym problem a nie drążymy bezsensowny temat 

Edytowane przez Yoshe007
  • Manager
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Bezsensowne to jest Twoje rozumowanie w tym temacie. Skoro masz taki problem który nie znika po wgraniu jakichś plików.

Ściągnij pliki z CA i je wgraj.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.