Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak to zrobić, ale chciałbym, aby dostęp do ostrzeżeń bezpośrednio w profilu miał tylko Moderator Globalny i Administrator. Obecnie każdy Moderator ma dostęp do sprawdzania punków ostrzeżeń i warnowania z poziomu profilu.

Opublikowano (edytowane)

Nie mogę, bo ja Ci pomogłem, a reszta należy do Ciebie. Tu nie wyręczamy, a pomagamy.

Skoro jest to polski support to powinien takowej informacji dostać. Ty mnie tutaj nie wyręczasz tylko pomagasz rozwiązać problem. Jeśli nie wiem jak mam się do tego zabrać to co mam zrobić? Może warto uczyć zapobiegać, a nie tylko leczyć dany problem. Wiem, że chcesz sobie tylko nabić post lub polepszyć indeksowanie forum, ale daruj sobie takie komentarze. Myślę, że teraz tym bardziej nie będziesz chciał pomóc unosząc się honorem, ale to pokazuje tylko jaką jesteś infantylną osobą.

Pozdrawiam!

Edytowane przez Desmond
Opublikowano

Może zacznij od podstaw i naucz się poprawnie składać zdanie?

Dostałeś pomoc, czego chcesz więcej? Reszta potrzebnych rzeczy jest już na forum. TO JEST FORUM PUBLICZNE.

Opublikowano

Pozwolę się ponabijać skoro Amfi nie jest chętny.

Ty mnie tutaj nie wyręczasz tylko pomagasz rozwiązać problem.

Pomocą jest podawania rozwiązania na tacy licząc że użytkownik nie połamie sobie paluszków?
Oczywiście każdy użytkownik jest na tyle upośledzony że nie potrafi myśleć samodzielnie tylko czeka z założonymi rękami.

Jeśli nie wiem jak mam się do tego zabrać to co mam zrobić?

Napisać czego konkretnie nie rozumiesz?

Może warto uczyć zapobiegać, a nie tylko leczyć dany problem.

Jedynym sposobem na zapobieganie takim sytuacją jest zmuszenie użytkownika do myślenia.

Wiem, że chcesz sobie tylko nabić post lub polepszyć indeksowanie forum, ale daruj sobie takie komentarze.

BORZE, faktycznie - to forum już niżej upaść nie może! Dawid "nabija" posty pomagając a Google w tym czasie czai się na to aby dać temu promocje!

Opublikowano

Pozwolę się ponabijać skoro Amfi nie jest chętny.

Ty mnie tutaj nie wyręczasz tylko pomagasz rozwiązać problem.

Pomocą jest podawania rozwiązania na tacy licząc że użytkownik nie połamie sobie paluszków?

Oczywiście każdy użytkownik jest na tyle upośledzony że nie potrafi myśleć samodzielnie tylko czeka z założonymi rękami.

Jeśli nie wiem jak mam się do tego zabrać to co mam zrobić?

Napisać czego konkretnie nie rozumiesz?

Może warto uczyć zapobiegać, a nie tylko leczyć dany problem.

Jedynym sposobem na zapobieganie takim sytuacją jest zmuszenie użytkownika do myślenia.

Wiem, że chcesz sobie tylko nabić post lub polepszyć indeksowanie forum, ale daruj sobie takie komentarze.

BORZE, faktycznie - to forum już niżej upaść nie może! Dawid "nabija" posty pomagając a Google w tym czasie czai się na to aby dać temu promocje!

Popracuj nad ortografią oraz interpunkcją, bo to aż w oczy kole. Gratulacje tak wysokiej posady bez znajomości zasad języka polskiego.

//Topic

Chciałbym wiedzieć gdzie mam wkleić ten kod. 

btw. chodziło mi o to, aby pasek widziała tylko osoba z uprawnieniami super moderatora.

Opublikowano

bo to aż w oczy kole.

Co konkretnie poprawiłbyś w moim kfiatkowym poście?

btw. chodziło mi o to, aby pasek widziała tylko osoba z uprawnieniami super moderatora.

Zamień Dawida:

$this->memberData['g_access_cp'] 

na:

$this->memberData['g_is_supmod']