Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinieneś dodać tylko ze większość rzeczy możesz sam osiągnąć poprzez instalowanie odpowiednich modyfikacji :)

Spolszczone buttony dla skinów: eco-skin-2_3, IPB Enhanced 2.2 | Potrzebujesz spolszczenia buttonow do nowego skina? Pisz śmiało

;)

Opublikowano

Hym.. a jak ze skutecznością minerva SEO? Ktoś tego używał przez dłuższa chwilę?

• Manager
Opublikowano
Hym.. a jak ze skutecznością minerva SEO? Ktoś tego używał przez dłuższa chwilę?

Instalowałem to w dwóch wersjach. Jakoś 4mce temu i ok. 3 tygodnie temu. Obie za cholerę nie chciały działać prawidłowo. Musiałem szukać fixów, naprawiać, łatać. Niedawno autor wydał ponoć stabilną wersję 0.2.2, dostępną np. tutaj, ale chyba musi minąć kolejne 3-5 tygodni bym się przekonał do ponownej instalacji. Nie przekonuje mnie wizja instalacji, a po 3h deinstalacji..

Minerva ma możliwości, podoba mi się jej wachlarz ustawień, ale gdyby jeszcze poprawnie działa w każdym miejscu forum to było ok :)

Niewątpliwie największą zaletą jej jest cena. Minerva jest dostępna za darmo i bije na łeb na szyję inne, niejednokrotnie dodatki, również te dostępne w pl ;). Oczywiście niekwestionowany lider to community seo, ale kto wyda 150$ na moduł, którego cena jest większa od licencji na samo forum ?;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Przeprowadzone testy:

Krasnal Serv - wywala miliardy błędów

WebServ - Działa prawidłowo

Po tym postanowiłem wrzucić to do siebie. Jako, że na serwie nie ma apacha, w sobotę będzie trzeba zrobić parę przeróbek związanych z mod_rewrite.

No i nie licząc FURL'a (spowodowane przez to wyżej) całą reszta działa prawidłowo. Wersja testowana to najnowsza 0.2.2

Przydałoby się jakieś zestawienie skuteczności np. Minervy, community seo i osobnych dodatkowych modułów

• Manager
Opublikowano
Przydałoby się jakieś zestawienie skuteczności np. Minervy, community seo i osobnych dodatkowych modułów

A jak chciałbyś to badać? Jaką metodą? Pomijam fakt, że trzeba by to robić przez kilka miesięcy, mieć kilka for i na każdym inny moduł SEO. Minerva darmowa, community już nie, furl prosty jak budowa cepa, a inne - cóż, mało znane.

Jednym słowem: trudne do realizacji i uczciwego zestawienia wyników.

Może się podejmiesz?

---

Opublikowano

Podjąć spoko ^^ Czekam jak coś na 3 licencje + C SEO :)

W sobotę jak uda sie wszystko ustawić rewrite'm i moduł bedzie się sprawowac sprawnie to na pewno zostanie na parę miesięcy i wtedy zobaczy się czy spełnia swoją rolę.

• Manager
Opublikowano
Podjąć spoko ^^ Czekam jak coś na 3 licencje + C SEO :)

W sobotę jak uda sie wszystko ustawić rewrite'm i moduł bedzie się sprawowac sprawnie to na pewno zostanie na parę miesięcy i wtedy zobaczy się czy spełnia swoją rolę.

Jak podepniesz to 0.2.2 i będzie hulać to zarzuć linkiem ^^

---

Opublikowano

taaa ^^ jak zaczęliśmy kombinować to wyszło na to, ze furl działa, sitemap działa, ale komponenty, a nawet panel admina nie działa. Co nie zmienia faktu, że jeśli ktoś ma serwa z apache to wszystko działa, ale z lighttpd już totalna kicha nawet po przeróbkach.

Pozostaje czekac, bo z tego co czytałem to autor ma przystosować dodatek pod lighttpd.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżam odrobinkę temat. Jakiś czas temu pojawiła się kolejna wersja 0.4.1 Czy ktoś z Was może testował jej możliwości?

DawPi może przeprowadziłbyś jakiś test (czy nie wywala błędów itp) ?

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano
Poszło na GG. ;)

Ja po zainstalowaniu w metakeywordsach, strona w utf8. Zamiast ć,ż,ś,ł miałem jakieś dziwne znaki, z którymi googiel sobie zupełnie nie radził i indexował je w postaci &c;$@ etc. Już wole sobie wykupić communityseo za ~90$ (Obniżyli cenę i zrobili dożywotnią licencje) na zawsze niż się bawić z tym.

• Manager
Opublikowano
Dziś dostałem maile, że dla tych z invisionize.com jest po 75$ ;)

Tak naprawdę to dla każdego po użyciu kodu ize2009. ;)

Nie trzeba być zarejestrowanym na tamtym forum.

---