Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Profile tab

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi. Zaczynam bawić się i poznawać IPBoard. Podchodziłem do tego już pare razy, ale jak nie zrozumiałem jednej rzeczy to od razu rezygnowałem. Chciałbym zacząć od stworzenia prostego hooka który doda do profilu użytkownika nową kategorie "Zdjęcia". Oprócz tego, że musze stworzyć nowy hook w acp nie wiem kompletnie co dalej robić. Jeśli są jakieś informacje na ten temat w internecie i ktoś mógłby mi je wskazać to będę wdzięczny. Dodam, że dokumentacja którą przedstawia IPBoard nie jest do końca jasna i na prawde ciężko sie ją czyta.

Pozdrawiam.

• Manager
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Jest dostępna tylko taka dokumentacja oraz własny poświęcony czas. Daj linki co czytałeś, co nie jest jasne.

Najprościej takie zakładki robi się na zasadzie nowej aplikacji, a nie modyfikacji (rozszerzenia).

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Tak, właśnie to zauważyłem dzisiaj. Już sobie poradziłem, ładnie wszystko wygląda. Dzięki za zainteresowanie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.