Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

długie logowanie do ACP przez Waszą aplikację

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam aplikację "(DP34) Localize Board" która coś dzisiaj zaniemogła - logowanie do ACP trwa całe wieki a kończy się w miarę pomyślnie z komunikatem :

Warning: fopen(http://ipslink.pl/files/plCheck.php) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! in /ips_kernel/classFileManagement.php on line 231

reasumując to chyba sprawdzacz nowej wersji szuka hosta który jest offline tak ? bo ipslink nie działa...

moje pytanie jest takie ? jak to ustrojstwo zmusić do wyłączenia updatera ?

edit: zapewne tak polecany dhosting.pl padł ?

Opublikowano (edytowane)

To jak wyłączyć to sprawdzanie w ipslink.pl? Aplikacja będzie niezależna od hosta który komuś przeszkadza.

Wysłane za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Nie instaluj jej po prostu skoro nie chcesz z niej korzystać.

No tak logicznym jest ze zgłaszam błąd bo nie chce korzystać z aplikacji... Jakbym nie chciał to bym ja usunął i nikomu cennego czasu na odpowiedź nie zabierał. Zwracam uwagę na błąd moim zdaniem ważny, mający wpływ na użytkowanie acp. Jakbym Ci zapłacił za licencję wtedy miałbyś bardziej zaangażowany stosunek? Podaj wiec kwotę, chętnie zapłacę za dobrej jakości wsparcie.

• Manager
Opublikowano

Jaki błąd? Wyjaśniłem Ci w czym rzecz, ale Ty się wolisz upierać przy swoim.

Napisałem, że winę ponosił atak na mój serwer przez to ten plik nie można było odczytać. Teraz jest w porządku i sprawę uważam za wyjaśnioną.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
Jaki błąd? Wyjaśniłem Ci w czym rzecz, ale Ty się wolisz upierać przy swoim.

... sprawę uważam za wyjaśnioną.

Ok. Rozumiem. Dziękuję za poświęcony czas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.